Locaties

ONTMOETEN BIJ DE EENDRACHT

Even uit de drukte van de dag voor inspiratie, voor het triggeren van een managementteam, voor het smeden van nieuwe plannen of het bespreken van vertrouwelijke zaken? Dat kan bij de Eendracht. Een monumentaal pand te midden van het pittoreske dorp Abcoude, met gratis parkeren onder de rook van Amsterdam. Eenvoudig te bereiken omdat het op een steenworp afstand ligt van de A2  tussen de hoofdstad en Utrecht.

Bij de Eendracht staat “kwaliteit voor een goede prijs gecombineerd met informele en professionele service” centraal!  De dynamiek bruist door ons café – restaurant! Vanaf dat wij om 08:00 onze deuren openen tot in de late uurtjes is er altijd reuring in onze zaak. Koffie drinken, krantje lezen, mail checken of werken via WIFI, een gezonde lunch, genieten van een huisgemaakt taartje, borrelen met vrienden of collega’s, eten met familie of zakenrelatie of nog even de dag afsluiten aan onze gezellige bar.

In deze bruisende locatie zijn drie prachtige en inspirerende ruimtes “De Tuinzaal”, “Hoornoord” en “De grote en kleine Omloop”. Deze zijn te gebruiken voor besloten bijeenkomsten. Dit kan zijn voor een vergadering, een training, een presentatie, een informele receptie, een ontbijt, een lunch, een diner of voor een gezellige party.

Het team van de Eendracht zal er alles aan doen om iedere bijeenkomst tot een succes te maken

Graag tot ziens in de Eendracht!

 

Iedere twee maanden de nieuwsbrief in je mailbox?

Langegracht 51, 3601 AK Maarssen | Navigeren naar Nassauplein