Escape Room Quest “Secret Fortune”

Sliders met logo.inddEen garantie voor een avond vol spanning, raadsels en gezelligheid!

Laat je meenemen in een wereld vol spanning en sensatie. Ontcijfer de juiste code door het oplossen van raadsels en mysteries. Een leuke teambuildingactiviteit voor bedrijven, maar ook met vrienden of familie! Bij de Escape Room Quest is teambuilding en samenwerken erg belangrijk. Wie durft en kán ‘Outside The Box’ denken? Leer elkaar beter kennen, vertrouw op elkaars ideeën, kennis en creativiteit. Onder de tijdsdruk worden je nieuwsgierigheid en hersenen tot het uiterste geprikkeld om de oplossing te vinden.

Het verhaal

Secret Fortune is het verhaal van een onlangs overleden Jonkheer die een geheim fortuin te verdelen heeft. Hij heeft  zijn vroegere relaties laten uitnodigen door de executeur testamentair om het fortuin te  ontdekken én te gaan beheren. Opdat het fortuin slim beheerd zal worden, heeft hij een ingewikkeld spel bedacht om de code van de kluis te achterhalen. Daarin bevindt zich het geheime, mogelijk miljoenen fortuin!

Het verloop

Eten en spelen! Na het hoofdgerecht en de speluitleg wordt de groep per tafel in 2 teams verdeeld en ga je aan de slag. De teams hebben elkaar nodig om de code te achterhalen, maar strijden ieder voor de winst. Naarmate de tijd vordert ontstaat er een zinderende strijd om deze leuke klus te klaren. Welk team weet de code als eerste te ontcijferen? Het hoogtepunt van deze strijd ligt in de laatste minuten! Welk team heeft de kans om miljonair te worden waargemaakt?!

Duur

De duur van het spel is 1 uur. Met de uitleg aan het begin en de oplossing achteraf, totaal 1½ uur. Het spel wordt uitgelegd en begeleid door een spelbegeleider.

Aantal personen

Het spel is te spelen van 7-13 personen per tafel. Meer deelnemers? Dan wordt het spel aan meerdere tafels gespeeld.

Kosten

~ Basistarief voor het spel t/m 10 personen: €295,- exclusief BTW. Vanaf 11 personen basistarief plus €18,50 p.p. exclusief BTW.

~ Onderstaande 3 gangendiner is 34 euro per persoon exclusief drankjes. Vanaf 15 personen is er geen huur voor de private dining room.

QUEST MENU
Trio Voorgerech

~ Burrata met geroosterde biet en krokant notenbroood

~ Salade huisgerookte zalm

~ Boerenpaté met kweepeergelei en crostini’s

Keuze hoofdgerecht

~ Gegrilde entrecote van Simmentaler rund

of

~ Heilbotfilet met beurre blanc

of

~ Ravioli van sjalot en saffraan met salie boter

Er worden bij het hoofdgerecht diverse sides met salade, groenten en aardappelgerechtjes geserveerd

Combinatie dessert

Gepresenteerd op planken in het midden van de tafel:

~ Combinatie van diverse taartjes en bolletjes ijs

  • 34.00 p.p.

Informatie en reserveren:

sales@deeendracht-abcoude.nl

RESERVEREN

[contact-form-7 id=”2535″ title=”Escape Room Quest”]

 

Iedere twee maanden de nieuwsbrief in je mailbox?

Langegracht 51, 3601 AK Maarssen | Navigeren naar Nassauplein