Mocca d’Or

[:nl]

OPTIMALE KWALITEIT VAN DE KOFFIEBOON. DAT VINDEN WE BELANGRIJK!

Alle Mocca d’Or koffiesoorten worden geroosterd volgende de Slowroast brandmethode. Met deze brandmethode wordt de koffie extra langzaam geroosterd in authentieke trommelbranders. Het kost iets meer tijd, maar de smaak en het aroma komen op die manier wel het best tot hun recht.moccarabica-124x300

MOCCARABICA

De Moccarabica is een krachtige espressomelange met een uitgesproken karakter en een geweldige body.

Deze melange bestaat uit koffiesoorten die afkomstig zijn van verschillende landen zoals Indonesië; een land met een tropisch klimaat en bergen waar koffieplanten goed kunnen groeien.

Hieronder een presentatie over de werkwijze van Mocca d’Or!

 

 

[:en]Latte Macchiato, Espresso of Caffè Lungo… Voor elk moment en voor elke koffievariatie heeft Bazar de juiste espressomelange ontwikkeld: Bazar Mild Roast, Bazar Medium Roast en Bazar Dark Roast. Gemaakt van de beste Arabica-bonen uit India, Brazilië en Sumatra. Van ronde en licht rinse smaken, tot krachtig, pittig en temperamentvol. Samengesteld voor de heerlijkste koffie­variaties. Puur, eerlijk en zorgvuldig, volgens het UTZ CERTIFIED keurmerk.

Koffiemachine

In de Eendracht hebben we gekozen voor Bazar Dark Roast.

Bazar Dark Roast is een donker gebrande melange van een topselectie Arabica bonen. Ieder seizoen worden van verschillende plantages de mooiste oogsten geselecteerd voor deze koffie met een stoer karakter.

De smaak van Bazar Dark Roast is krachtig en intens. Met zijn aroma van chocolade is deze koffie bij uitstek geschikt voor een robuuste espresso en alle koffievariaties met melk, zoals Caffè Latte en Cappuccino.

[:]

Cafe Restaurant de Eendracht Maarssen

Iedere twee maanden de nieuwsbrief in je mailbox?

Langegracht 51, 3601 AK Maarssen | Navigeren naar Nassauplein