Een feestzaal huren

De Eendracht Maarssen is de ideale feestlocatie nabij Utrecht

Feestzaal reserveren Bekijk de brochure

Door de jaren heen is De Eendracht het decor geweest voor vele, geslaagde feesten; van verjaardagen tot bedrijfsfeesten en borrels. Heb je ook iets te vieren? Met De Eendracht als feestlocatie staat niets een geslaagd feest in de weg.


FEESTZAAL HUREN BIJ DE EENDRACHT:

- Direct boekbaar, bevestiging binnen 2 uur per mail of telefoon
- Flexibel aantal personen tot op de dag zelf
- Herhaald boeken wordt beloond met korting
- Huur is inclusief WiFi, achtergrondmuziek, medewerkers en losse beamer + scherm

Feestzaal reserveren Bekijk de brochure

Wij snappen dat een goed feestje meer nodig heeft dan een sfeervolle zaal. Persoonlijke aandacht, een gunstig gelegen locatie en flexibiliteit zijn wat ons betreft essentieel. Onze bruisende locatie in het centrum van Maarssen heeft mede daarom al veel feestelijke gelegenheden tot een succes gemaakt. In totaal zijn er drie zalen welke zijn af te huren voor feesten en partijen. In private setting kan er feest gevierd worden, heel uitbundig of juist intiem. De Eendracht Maarssen is een karakteristieke feestlocatie in de omgeving Utrecht!

Feestzaal huren Maarssen

Hoornoord zaal

Een gezellige zaal aan de voorzijde van het pand. Met uitzicht op de Vecht. De zaal is vooral geliefd voor een private diner of lunch. 

De zaal is 32 m2 en er zijn zitplaatsen voor 18 personen. Bij een borrel is dit aantal wat hoger.

Tuinzaal huren feest

De Tuinzaal

Een ruime zaal op de begane grond. Met uitzicht op ons terras. Perfect voor grote groepen en feesten. Tot 60 personen. 

We kunnen de zaal inrichten zoals u dit wenst. Een gezellige opstelling met statafels en veel loopruimte, een theater-opstelling voor een optreden of lange tafels voor een groot diner. Het is allemaal mogelijk in De Tuinzaal.

Feest geven maarssen

De Omloop

De Omloop is een ruimte die op te delen is in twee kleinere zalen. Met uitzicht op het centrum van Maarssen. Geschikt voor lunch, diner en borrel. Ook een fijne locatie voor een receptie.

De Kleine en Grote Omloop samen zijn geschikt voor 37 personen.

Feestzaal reserveren Bekijk de brochure

Feestarrangementen

Een feestje is niet compleet zonder goed eten. Indien gewenst kunnen we de complete catering van het feest verzorgen. Wij zorgen dat elke gast kan proosten met een glas bubbels onder het genot van lekkere hapjes. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Feestzaal reserveren Bekijk de brochure

Interesse?

Op zoek naar een geschikte feestlocatie nabij Utrecht? Kom eens langs of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het team van De Eendracht zal er alles aan doen om je bedrijfsfeest, verjaardag, promotie of een andere feestelijke gelegenheid tot een succes te maken.