Werken bij De Eendracht

Bij De Eendracht zijn we op zoek naar gemotiveerde, gezellige en hardwerkende toppers die deel willen uitmaken van ons team. We zoeken op het moment naar een (junior) sous chef, een keukenhulp, een leerling keuken en een medewerker bediening.

De Eendracht biedt een gezellige werkplek waar samenwerken centraal staat en waar je kansen krijgt om mee te groeien met het bedrijf. Onze waarden; professioneel, informeel en kwaliteit,  vind je niet alleen terug in de sfeer en het product, maar ook in onze werknemers.

Naast deze vacature zijn we ook altijd opzoek naar andere gemotiveerde medewerkers. Vul hiernaast het formulier in of...

Stuur een e-mail

Solliciteren

De eendracht Blaricum

De Eendracht Blaricum ligt aan de Tafelbergheide in Blaricum. Een unieke plaats met groot terras temidden van prachtige natuur.


Café Restaurant De Eendracht Weesp

De Eendracht Weesp

Aan Het Grote Plein in Weesp staat onze nieuwste vestiging. Centraal gelegen, in een historisch pand aan het Gemeentehuis

Café Restaurant De Eendracht Abcoude

De Eendracht Abcoude

Waar het Eendracht avontuur begon. Een pand met rijke historie dat sinds het begin een horecafunctie had. Temidden van het pittoreske centrum.