Werken bij De Eendracht

Bij De Eendracht restaurants zijn we op zoek naar gemotiveerde, gezellige en hardwerkende toppers die deel willen uitmaken van ons team. We hebben open vacatures in de keuken en in de bediening.

Solliciteer nu!

De Eendracht biedt een gezellige werkplek waar samenwerken centraal staat en waar je kansen krijgt om mee te groeien met het bedrijf. Onze waarden; professioneel, informeel en kwaliteit, vind je niet alleen terug in de sfeer en het product, maar ook in onze werknemers.

Zie jij jezelf al helemaal als gastheer/-vrouw in ons restaurant flaneren, in onze keuken de sterren van de hemel koken of achter onze bar knallen? Solliciteer dan nu!

Solliciteren

De eendracht Hilversum

De Eendracht Hilversum staat net buiten het gezellige centrum van Hilversum. Vroeger een omroepcafé voor omroepen die gevestigd zijn in Hilversum.

De Eendracht in 't IJkgebouw

Dit jaar opende we onze nieuwste vestiging in Alkmaar, in het prachtige IJkgebouw

De eendracht Blaricum

De Eendracht Blaricum ligt aan de Tafelbergheide in Blaricum. Een unieke plaats met groot terras temidden van prachtige natuur.


Café Restaurant De Eendracht Weesp

De Eendracht Weesp

Aan Het Grote Plein in Weesp staat onze nieuwste vestiging. Centraal gelegen, in een historisch pand aan het Gemeentehuis

Café Restaurant De Eendracht Abcoude

De Eendracht Abcoude

Waar het Eendracht avontuur begon. Een pand met rijke historie dat sinds het begin een horecafunctie had. Temidden van het pittoreske centrum.