Werken bij De Eendracht

Bij De Eendracht restaurants zijn we op zoek naar gemotiveerde, gezellige en hardwerkende toppers die deel willen uitmaken van ons team. Op het moment zijn we op zoek naar een 1e medewerker bediening en een dagdienst medewerker bediening voor doordeweeks. 

Solliciteer nu! 

Vacature: Eerste medewerker bediening 

De bedrijfsleider en zijn eerste medewerkers vormen samen dé operationele spil in De Eendracht Maarssen. Zij geven leiding aan het team van het restaurant en werken nauw samen met de chef. De functie houdt in, dat er met de juiste energie, ondernemend gewerkt wordt in de operationele planning van het bedrijf. Lees verder op Indeed...

Solliciteer nu!

Vacature: Dagdienst medewerker bediening

Als medewerker bediening op de dagdienst bieden we je de mogelijkheid om naast je gezinsleven, hobby of andere zaken alsnog te werken in de horeca. Je werkt overdag en hebt de weekenden vrij. Je opent de zaak en start de dag met het verzorgen van ontbijt en koffie voor onze gasten. Je bent actief in de lunch en rond de dag af door alles klaar te zetten voor het diner in de avond. Lees verder op Indeed...

Solliciteer nu!

De Eendracht biedt een gezellige werkplek waar samenwerken centraal staat en waar je kansen krijgt om mee te groeien met het bedrijf. Onze waarden; professioneel, informeel en kwaliteit, vind je niet alleen terug in de sfeer en het product, maar ook in onze werknemers.

Zie jij jezelf al helemaal als gastheer/-vrouw in ons restaurant flaneren, in onze keuken de sterren van de hemel koken of achter onze bar knallen? Solliciteer dan nu!

Solliciteren